Filtreaza dupa: Şterge filtrele
  • Marca
  • Montaj
  • Serie
  • Forma
  • Material
  • Culoare
Vezi reducerile

Seturi mobilier

De ce sa alegi seturi de mobilier pentru baie? Simplu: design unitar si pret avantajos! Pentru o baie moderna si frumoasa alege seturi de mobilier.

-19%
Set mobilier 60cm Kolo Twins
1.479 Lei1.810 Lei
-18%
Set mobilier 60cm Kolo Twins
1.199 Lei1.452 Lei
-19%
Set mobilier 50cm Kolo Twins
1.375 Lei1.687 Lei
-16%
Set mobilier 50cm Kolo Twins
1.155 Lei1.361 Lei

www.robinetebaie.ro este un magazin online in care gasesti totul pentru baia ta, de la obiecte sanitare originale de la cei mai renumiti producatori, la mobilier si seturi de mobilier pentru baie care sa iti usureze amenajarea baii. In plus, achizitionand mobila pentru baie la set, ai preturi avantajoase. Le livram imediat din stoc, reamenajarea baii tale fiind rapida si fara stres. 

Seturi de mobilier pentru baie pentru un design expresiv

O baie moderna insamna o baie armonioasa in care fiecare piesa de mobilier si obiect sanitar este ales conform unui curent de design interior. Pentru a obtine o baie cu efect vizual poti alege seturi de mobilier care fac ca totul sa fie intr-o armonie, sa se potriveasca la milimentru si sa iti ofere acea ergonomie de spatiu necesara in baile mici si medii. Spatiille de depozitare sunt importante in bai, motiv pentru care alegerea produselor de mobilier precum a suporturilor de lavoar cu sertare este esentiala. Personalul nostru este mereu propt pentru a te ajuta sa faci cele mai bune alegeri pentru baia ta.