Transport gratuit oriunde in tara

 

Livrare gratuita in orice oras din tara

 
Asiguram transport oriunde in tara, direct la domiciuliul dumneavoastra.
Costul transportului este variabil si depinde de greutatea si volumul produselor alese.
Transportul este gratuit in cazul in care comanda dvs. depaseste 2.500 RON.
ATENTIE! Aceasta facilitate este valabila pentru toate produsele CU EXCEPTIA gamei Gresie si Faianta. Pentru aceste produse transportul se calculeaza de catre personalul www.robinetebaie.ro  si va fi comunicat in scris.
Deasemenea, costul transportului pentru Gresie si Faianta se calculeaza si in functie de distanta fata de depozitul nostru.
Conditii generale:
- Toata marfa transportata este garantata pana la adresa solicitata (acest lucru inseamna intrarea in bloc sau in curte, dupa caz).
- Din punctele de sosire specificate mai sus, datorita volumului si greutatii produselor, soferii nostri vor supraveghea doar, descarcarea marfii din masina. Va rugam sa va asigurati ca aveti personalul necesar pentru preluarea si transportul acesteia de la masina de livrare pana la locuinta!
- Va rugam sa verificati integritatea marfii in momentul preluarii de la soferii nostri. Reclamatiile ulterioare privind eventuale deficiente datorate transportului nu vor fi luate in considerare.
- Pentru livrari in tara, marfa va ajunge la dvs. in 24-36h de la data notificarii de livrare primite din partea noastra.
- Va rugam sa specificati in "Comentarii" in cazul in care doriti ca marfa sa fie livrata intr-un anumit interval orar.