Filtreaza dupa: Şterge filtrele
  • Tip produs
  • Marca
  • Montaj
  • Serie
  • Forma
  • Material
  • Tehnologie
  • Culoare
Vezi reducerile

Baterii bucatarie

Alege bateria pentru bucatarie tinand cont de 2 aspecte importante: functionalitate si design. HansGrohe, Grohe, Kludi, Bugnatese sau Ravak sunt doar cativa furnizori de baterii pentru chiuveta din bucatarie.

-36%
Baterie bucatarie Grohe Parkfield
1.275 Lei1.964 Lei
-52%
Baterie bucatarie Grohe Minta
880 Lei1.827 Lei
-45%
Baterie bucatarie Grohe Eurocube
899 Lei1.614 Lei
-31%
Baterie bucatarie HansGrohe Focus
755 Lei1.082 Lei
-37%
Baterie bucatarie HansGrohe Talis S2
1.949 Lei3.068 Lei
-34%
Baterie bucatarie HansGrohe Talis S2
1.159 Lei1.750 Lei

Baterii de bucatarie pentru orice tip de amanajare

Indiferent de ceea ce conteaza mai mult pentru tine, nu este nevoie sa faci compromisuri. Pe site-ul www.robinetebaie.ro gasesti baterii pentru chiuveta care castiga atat la capitolul functionalitate si economie de apa cat si la capitolul design. Te intampinam mereu cu o gama variata de baterii pentru bucatarie si preturi mici. Daca cauti baterii clasice, esti in locul potrivit. Daca cauti baterii cu termostat, de asemenea, te afli unde trebuie. Pentru ambele variante iti oferim preturi reduse si transport oriunde in tara.

In functie de dorintele tale, pe site-ul nostru de obiecte sanitare gasesti baterii bucatarie cu monocomanda sau dubla comanda, cu montaj pe perete sau pe blat, cu forme rotunjite sau geometrice, cu sau fara dus. Din alama, alama cu plastic, bronz, crom sau crom negru, bateriile pentru chiuvetele de bucatarie au caracteristici pentru un confort superior: termostat, limitator de temperatura, scurgere extractabila, sita de colectare reziduuri, etc.

Baterii de bucatarie cu pana la 50% reducere

Cumpara baterii de bucatarie online de pe site-ul www.robinetebaie.ro si ai preturi reduse cu pana la 50%. Alege o chiuveta de bucatarie care sa iti satisfca nevoile si transforma-ti bucataria intr-un spatiu util si plin de stil. Stilul tau!