Coloana de dus cu termostat Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 Cube
Cod produs: 26689000
1.519 Lei
2.418 Lei
( 1 )

  Coloana de dus cu termostat Grohe Tempesta Cosmopolitan 250 Cube

  Cod: 26689000
  Serie: Rainshower Tempesta
  1.519 Lei
  2.418 Lei
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica o taxa de manipulare si ambalare de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 2000 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Taxa de manipulare si ambalare pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica tariful de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 2000 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Costul de transport pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul

  Descopera avantajele unui sistem de dus Grohe Tempesta Cosmopolitan 

  Cu un design cosmopolit, asa cum ii spune si numele si functii care sa iti faca viata mai frumosa, sistemul de dus Tempesta de la Grohe va revolutiona tot ce inseamna confort si experienta unui dus de inceput sau de final de zi. Mai mult decat atat, ecologic si sustenabil, sistemul de dus Grohe Tempera are functii care iti permit sa stabilesti tipul de jet (rain sau normal) si o tehnologie avansata care reduce consumul de apa. Cand temperatura apei ajunge la 38 de grade sistemul SafeStop blocheaza ridicarea temperaturii, functie care ii protejeaza pe cei mai mici din familie.

  Sigur ca te poti bucura de un dus fierbinte, tu vei stabili temperatura optima a apei. In plus, sistemul de dus Temepesta de la Grohe are un sistem anticalcar si ramene frumos si funtional, apa fiind directionata printr-un sistem Inner WaterGuide. Cu o suprafata cromata eleganta si functii inovative, Grohe Tempesta Cosmopolitan este alegerea perfecta pentru orice baie.

  Sistem de dus Grohe Tempesta Cosmopolitan, estetica si inalta functionalitate

  Fara concesii! Meriti rasfatul suprem in baie. Alege un sistem de dus Temepesta de la Grohe care include si baterie de dus termostatica. Te poti bucura de precizia inginereasc a functiilor incluse si de un aspect estetic deoosebit. 

  Culoare:
  Crom
  Marca:
  Grohe
  Montaj:
  Pe perete
  Serie:
  Rainshower Tempesta
  Forma:
  Rotunjita,linii drepte
  Material:
  Alama/Plastic
  Tehnologie:
  Cu Termostat

  Coloana dus Grohe New Tempesta Cosmopolitan 250 contine:

  • Brat de dus 390 mm orizontal cu rotire 45°cu racord cu bila,unghi de rotatie de ± 15° 
  • Cap dus Grohe Grohe Tempesta Cube Ø 2500 mm
  • Para dus Grohe New Tempesta Cosmopolitan 100
  • Furtun dus Grohe Rotaflex 1750mm
  • Baterie dus cu termostat Grohe
  • GROHE TurboStat cartuş compact cu termoelement din ceară
  • Limitare opțională de temperatură la 43°C GROHE SafeStop Plus inclusă
  • Suprafata cromata Grohe StarLight®
  • Grohe DreamSpray®
  GROHE este cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare și un brand global dedicat furnizarii de produse inovatoare de apa.
  Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește tehnologia, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arata implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea placerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”.

  Prin activitațile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poarta insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urma încrederea clienților în brand.
  Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizeaza inginerie de producție de înalta precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigura ca produsele sale se ridica la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea.

  Prin imbinarea tehnologiilor avansate cu design-ul rafinat distins cu premii, produsele GROHE va ofera toate solutiile necesare penmtru a va bucura de apa.
  Calitatea,tehnologia,designul remarcabil si grija fata de mediul inconjurtor.Patru valori ale marcii,care ilustreaza angajamentul Grohe pentru a crea experiente exceptionale.
  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.