Capac bideu Roca Inspira Round
Cod produs: A80652200B
415 Lei
472 Lei
( 0 )

  Capac bideu Roca Inspira Round

  Cod: A80652200B
  Serie: Inspira
  415 Lei
  472 Lei
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica o taxa de manipulare si ambalare de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 2000 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Taxa de manipulare si ambalare pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica tariful de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 2000 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Costul de transport pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul
  Culoare:
  Alb
  Marca:
  Roca
  Serie:
  Inspira
  Forma:
  Rootunjita
  Material:
  Duroplast
  Tehnologie:
  Inchidere lenta

  Capac bideu Roca Inspira Round cu inchidere amortizata

  Material antibacterian

  Balamale din otel inoxidabil

  Acumuland o istorie de aproape un secol, Roca este un lider mondial in producerea intregului sortiment de produse pentru camerele de baie: cazi,ceramica sanitara,robinete,accesorii si mobila pentru camera de baie.

  Roca si-a început activitatea producând calorifere din fonta pentru încalzirea gospodariilor, la fabrica sa din Gavà, în apropiere de Barcelona. Dupa aceste prime calorifere, firma si-a extins portofoliul, producând boilere. În 1929, Roca a intrat pe piata spatiilor de baie, demarându-si productia de cazi de baie.

  Roca Design Centre colaboreaza cu cei mai prestigiosi designeri si arhitecti în vederea dezvoltarii produselor printre care enumeram pe: Antonio Bullo, Carlo Urbinati, Joan Gaspar, Ramon Benedito, Toni Clariana.
  Compania Roca este prezenta în peste 135 de țari, are peste 20.000 de angajați și, în acest moment, este lider de piața în majoritatea acestor țari, având 71 de fabrici și filiale pe tot cuprinsul globului.
  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.