Bideu suspendat Roca Hall

Cod produs: A357625000
1.352 Lei
1.502 Lei

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

( 0 )

  Bideu suspendat Roca Hall

  Cod: A357625000
  Serie:

  Hall

  1.352 Lei
  1.502 Lei
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica o taxa de manipulare si ambalare de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 500 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Taxa de manipulare si ambalare pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica tariful de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 2000 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Costul de transport pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul
  Culoare:
  Alb
  Marca:
  Roca
  Montaj:
  Suspendat
  Serie:
  Hall
  Forma:
  Linii drepte
  Material:
  Ceramica
  Dimensiune (cm):
  Hall

  Bideul suspendat Roca Hall contine: Bideu stativ Roca Hall,Bideul este prevazut cu orificiu pentru preaplin,Bateria se comanda separat,Recomandam montarea pe un cadru Grohe,Geberit sau Tece

  Acumuland o istorie de aproape un secol, Roca este un lider mondial in producerea intregului sortiment de produse pentru camerele de baie: cazi,ceramica sanitara,robinete,accesorii si mobila pentru camera de baie.

  Roca si-a început activitatea producând calorifere din fonta pentru încalzirea gospodariilor, la fabrica sa din Gavà, în apropiere de Barcelona. Dupa aceste prime calorifere, firma si-a extins portofoliul, producând boilere. În 1929, Roca a intrat pe piata spatiilor de baie, demarându-si productia de cazi de baie.

  Roca Design Centre colaboreaza cu cei mai prestigiosi designeri si arhitecti în vederea dezvoltarii produselor printre care enumeram pe: Antonio Bullo, Carlo Urbinati, Joan Gaspar, Ramon Benedito, Toni Clariana.
  Compania Roca este prezenta în peste 135 de țari, are peste 20.000 de angajați și, în acest moment, este lider de piața în majoritatea acestor țari, având 71 de fabrici și filiale pe tot cuprinsul globului.
  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.