Oglinda Oristo Anna 100x60cm

Cod produs: ORS40-L-PLOZ-100-1
649 Lei
1.033 Lei

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

( 0 )

  Oglinda Oristo Anna 100x60cm

  Cod: ORS40-L-PLOZ-100-1
  Serie:

  Anna

  649 Lei
  1.033 Lei
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica o taxa de manipulare si ambalare de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 500 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Taxa de manipulare si ambalare pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica tariful de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 2000 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Costul de transport pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul

  Oristo Anna este o solutie unica datorita designului sau simplu,plin de eleganta nobila, evidentiata de luciul alb al fronturilor si corpurilor,precum si de manerele discrete,frezate. Caracteristica distinctiva a acestei colectii de mobilier de baie o reprezinta insa dimensiunile sale exceptionale - dulapuri si lavoare cu o adancime de instalare de numai 40cm.Datorita acestui fapt,chiar si cea mai neobisnuita baie va fi decorata confortabil cu mobilierul din aceasta colectie.

  In ciuda dimensiunilor de adancime reduse ale dulapurilor Oristo Anna,interiorul acestora este surprinzator de spatios.Sertarele practice si cu actionarea lina,cu laturi metalice solide, vor gazdui cu siguranta toate obiectele necesare in baia dvs., iar organizarea lor va asigura ordine si acces usor.

  Dulapuri secundare functionale

  Dulapurile secundare completeaza dulapurile pentru chiuvete.Cele doua sertare din partea de jos a dulapului faciliteaza organizarea spatiului si mentinerea ordinii.

  Culoare:
  Alb lucios
  Marca:
  Oristo
  Montaj:
  Suspendat
  Serie:
  Anna
  Forma:
  Dreptunghiulara
  Material:
  MDF/Sticla
  Dimensiune (cm):
  100x60

  Oglinda Oristo Anna 100x60cm,contine:

  • Oglinda Oristo Anna 100x60cm
  • Dimensiune:100x60x29cm
  • Iluminare fluorescenta
  Oristo este o companie puternica si stabila cu valori traditionale care dateaza din 1933.
  The power of good furniture este sloganul firmei Oristo,care a devenit unul dintre cei mai mari producatori de mobilier pentru baie din Polonia.
  Produsele Oristo sunt asamblate la fabrica din Montówo,Polonia unde lucreza peste 300 de angajati.Fabrica este echipata cu o linie de productie de ultima generatie care asigura atingerea unor standarde inalte de calitate.
  Cunoscand provacarile cu care se confrunta orice mobilier de baie:umiditate crescuta,condens,contactul cu agenti corozivi,Oristo depune mari eforturi pentru a impiedica aceste provocari.
  Cu timpul rezultatele acestor provocari au devenit valorile companiei-siguranta,durabilitate,inovatie sunt doar cateva dintre valorile care definesc produsele Oristo

  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.