Maner pentru mobilier Oristo Louis,negru lucios

Cod produs: ORS50-A-U-3-7
35 Lei
49 Lei

Pozele produselor sunt oferite de producator si sunt cu titlu de prezentare.

( 0 )

  Maner pentru mobilier Oristo Louis,negru lucios

  Cod: ORS50-A-U-3-7
  Serie:

  Louis

  35 Lei
  49 Lei
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica o taxa de manipulare si ambalare de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 500 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Taxa de manipulare si ambalare pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica tariful de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 2000 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Costul de transport pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul

  Oristo Louis

   

  Produsele Oristo Louis sunt create direct din dorinta estetica.Produse concepute cu senzatiea de o usoara supradoza de modernism dominator.Create cu tentatia de a se intoarce in lumea decorului si a elementelor de fantezie descoperite in produsele de zi cu zi.

  Designul colectiei Oristo Louis a fost o experienta incitanta,dar si foarte dificila in acelasi timp.A necesitat redescoperirea si refacerea tiparelor de design care nu fac parte din rutina zilnica.Orientarea catre stiluri usor uitate - mai decorative si mai fanteziste fata de,atat de des intâlnite in amenajarea produselor pentru baie,stilurile moderniste si minimaliste.A fost vorba de a ajunge la motivele ArtDeco,dar cu o mai buna interpretare si reformulare creativa.

  Lavoarele elegante pun in evidenta forma curbilinie si dsupletea arcurilor. Dimensiunea populara a lavoarului de 82cm a fost propusa si in finisajul negru mat. Acesta poate fi combinat in mod ideal cu negru lucios al dulapurilor în amenajari de interior monocromatice.

  Oristo Louis-masa de toaleta eleganta

  Versiunea cu blat creeaza o masuta de toaleta clasica.Marginile delicate si usor profilate ale blatului sunt realizate dintr-un compozit mineral-acrilic.Acest lucru garanteaza un efect foarte elegant si asigura o rezistenta si o durabilitate adecvata a suprafetei.

  Combinand varianta cu doua sertare a colectiei cu un blat de masa,veți crea un dulap care se va potrivi perfect în dormitor si in spatiul din camera de zi.Un mâner dedicat este un accesoriu de bijuterie care subliniaza exclusivitatea colectiei.

  Culoare:
  Negru lucios
  Marca:
  Oristo
  Serie:
  Louis
  Forma:
  Patrata
  Material:
  Metal
  Tip produs:
  Accesorii mobilier

  Manerul pentru mobilier Oristo Louis,contine:

  • Maner plin
  • Dimensiune:35x35x18
  • Finisaj:negru lucios
  Oristo este o companie puternica si stabila cu valori traditionale care dateaza din 1933.
  The power of good furniture este sloganul firmei Oristo,care a devenit unul dintre cei mai mari producatori de mobilier pentru baie din Polonia.
  Produsele Oristo sunt asamblate la fabrica din Montówo,Polonia unde lucreza peste 300 de angajati.Fabrica este echipata cu o linie de productie de ultima generatie care asigura atingerea unor standarde inalte de calitate.
  Cunoscand provacarile cu care se confrunta orice mobilier de baie:umiditate crescuta,condens,contactul cu agenti corozivi,Oristo depune mari eforturi pentru a impiedica aceste provocari.
  Cu timpul rezultatele acestor provocari au devenit valorile companiei-siguranta,durabilitate,inovatie sunt doar cateva dintre valorile care definesc produsele Oristo

  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.