Set rezervor incastrat Geberit Duofix Delta cu set fixare si clapeta Delta 21 crom
Cod produs: 458.134.21.1
899 Lei
1.567 Lei
( 0 )

  Set rezervor incastrat Geberit Duofix Delta cu set fixare si clapeta Delta 21 crom

  Cod: 458.134.21.1
  Serie: Duofix
  899 Lei
  1.567 Lei
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica o taxa de manipulare si ambalare de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 2000 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Taxa de manipulare si ambalare pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul
  • Garantie 5 Ani
  • Transport Gratuit Info transport

   Tarife de livrare

   Pentru fiecare livrare se va aplica tariful de 20 LEI (inclusiv TVA), livrarea pentru comenzile peste 2000 lei este GRATUITA. Livrarea pentru produsele aflate in anumite promotii se va face conform regulamentului promoiei respective care va fi in mod explicit anuntat pe site.

   Costul de transport pentru coletele volumetrice formate din cazi de baie, cadite de dus inalte, este de 40/60/80 RON in functie de dimensiunea coletelor.

  • Verificare la Livrare
  • Retur in 14 Zile
  • 100% Produs Original
  Plata in 3 rate cu cardul

  Pachet rezervor incastrat Geberit Duofix Delta, o solutie moderna pentru orice baie

  Atat in Romania cat si in toata Europa, atat in locuinte rezidentiale cat si in hoteluri sau pensiuni un rezervor incastrat Geberit Duofix Delta transforma baia intr-o solutie practica, estetica si durabila. Achizitionand un set cu rezervor wc, cu cadru incastrat, cu set fixare si clapeta crom Geberit Duofix Delta obtii tot ce ai nevoie in baie in materie de toalete suspendate. Obtii confort, igiena, si calitatea garantata de renumele Geberit. Poti alege cu incredere obiecte sanitare din colectia Delta de la Geberit.

  Set rezervor wc cu cadru incastrat cu set fixare si clapeta crom Geberit Duofix Delta 

  Pe langa avantajele care vin odata cu experienta tehnologica Geberit, te poti bucura de un pret mai mult decat atragator, diferenta de bani o poti investi in alte obiecte saniare, baterii pentru cada si chiuveta sau mobilier pentru o baie bine organizata. Toate produsele Geberit sunt realizate cu atentie la impactul pe care il au asupra mediului, economia de apa si energie fiind primele 2 obiective vizate si asta fara a pierde la capitolul confort sau design, din contra.

  Atentia acordata designului de obiecte sanitare se vede atat in colectia Delta cat si in celelate colectii ale producatorului de obiecte sanitare Geberit. Se poate sustenabil si estetic, premiile primite in acest sens fiind o dovada certa.

  Marca:
  Geberit
  Serie:
  Duofix

  Pachetul Geberit Duofix Delta este compus din:

  • Rama Geberit Duofix 111.153.00.1,
  • Set de fixare 111.839.00.1,
  • Clapeta Delta 21,crom lucios 115.125.21.1
  Fondata in urma cu peste 125 de ani, in Elvetia, firma care a inventat in 1905 rezervorul de WC este si astazi un sinonim pentru calitate si inventivitate.
  Lider in domeniul tehnologiilor sanitare, Geberit activeaza in peste 50 de tari din intreaga lume.

  Geberit furnizeaza solutii inovative, durabile si ecologice atat catre segmentul de retail cat si catre cel format din specialisti (instalatori, constructori, arhitecti).

  Grupul Geberit, activ la nivel mondial, este lider de piata la nivel european în domeniul produselor din sectorul sanitar.
  În calitate de concern integrat, Geberit dispune de o prezenta locala puternica în majoritatea tarilor europene si astfel poate aduce o valoare adaugata atât în domeniul tehnicii sanitare, cât si în domeniul articolelor din ceramica pentru bai.
  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.